Exclusive services

Koopt u bij ons een auto, dan kunt u gebruik maken van maximale service.
Onze Exclusive Services reiken dan ook verder dan wat u gewend bent.
Bekijk de film Ontdek meer

Worldwide shipment

Wij leveren onze exclusieve auto’s waar dan ook ter wereld af. In een woestijn van Quatar of op een exotisch eiland in de Caribean, bedenk het maar. Dit doen wij op de VDM Cars-manier: goed, snel en veilig. Zo leveren wij af over de weg, over zee in speciale containers en via luchtvracht. Dit transport kunt u volledig door ons laten verzorgen, inclusief alle belangrijke exportdocumentatie, maar vanzelfsprekend kunt u dit ook zelfstandig regelen.

Tax-free delivery

Woont of werkt u buiten de EU? Of heeft u een diplomatiek statuut? In deze gevallen levert VDM Cars u de auto belastingvrij. Samen met u kunnen wij eveneens alle benodigde documenten verzorgen.

DEKRA / TÜV

VDM Cars werkt onder meer samen met de onafhankelijke expertisebureaus DEKRA en TÜV. Deze instanties werken uitsluitend met beëdigde specialisten die door middel van een keuringscertificaat, de actuele staat van de auto bepalen en (indien mogelijk) de historie van de auto vaststellen. Indien gewenst verzorgen wij dit certificaat voor u.
Zie voor meer informatie: www.dekra.nl en www.tuv.nl

Werkplaats

In onze brandschone en hightech werkplaats met zeer ervaren monteurs, kan iedere auto desgewenst een inspectiebeurt krijgen voordat deze wordt afgeleverd. Daarnaast kunnen wij uw auto volledig personaliseren. Denk hierbij aan het monteren van een state-of-the-art Akrapovic-uitlaatsysteem, of een speciaal op de wensen van de klant afgesteld onderstel en natuurlijk customized velgen en banden. Uiteraard zijn wij tevens de aangewezen partij voor o.a. chiptuning, carwrapping, raamblindering etc. Zoals u van ons mag verwachten, werken wij alleen met de beste en meest gerenommeerde merken.

Mobiliteitsgarantie / verzekeringspakket

VDM Cars biedt u de mogelijkheid om een mobiliteitsgarantie en/of verzekeringspakket af te sluiten. Wij werken hiervoor samen met MAPFRE Insurance, één van de meest vooraanstaande mobiliteitsgarantieverzekeraars op de markt. Zij bieden een keur aan verzekeringen die altijd perfect aansluit op uw specifieke wensen en eisen. Kijk voor meer info: www.mapfre-warranty.de

Exportkentekens

Om een niet-geregistreerde auto rijdend over de openbare weg te mogen verplaatsen, kunnen wij een tijdelijke registratie van de auto verzorgen. Dit doen wij met een zogenaamd exportkenteken. Voorbeelden hiervan zijn het 5-dagenkenteken en het Zoll-kenteken, dat van 15 dagen tot 12 maanden geldig kan zijn, al naar gelang de wens.

Zoekopdrachten

Het kan natuurlijk zijn dat u op zoek bent naar een speciaal model of bepaald type uitvoering youngtimer, investment of sports car die niet op onze website staat. In zo’n geval gaat ons gespecialiseerde team voor u op zoek. VDM Cars heeft een groot internationaal leveranciersnetwerk en vindt in nagenoeg alle gevallen de door u gewenste automobiel.

Financiering

Bij VDM Cars kunt u als zakelijke en particuliere klant, gebruik maken van diverse vormen van financieringen en leasing. Dat doen we via onze vaste partner Santander, de grootste consumentenbank op het gebied van financiering en leasing. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering en/of leasing. Wilt u hier meer over weten? Bel dan gerust met het VDM-team voor meer informatie en voor de eindeloze mogelijkheden.

T1/Taxfree magazijn

Dit is werkelijk uniek. VDM Cars beschikt als één van de weinige autobedrijven over een eigen taxfree douanemagazijn. Concreet houdt dit in dat bepaalde auto’s geheel vrij van Europese invoerrechten en belastingen, binnen én buiten Europa verkocht kunnen worden. Vraag het VDM-team naar de specifieke voorwaarden.

Haal- en brengservice

Vanzelfsprekend heeft uw bij ons aangekochte auto na verloop van tijd een onderhoudsbeurt nodig. Wij verzorgen deze beurt graag voor u. VDM Cars biedt u de mogelijkheid om de auto op te laten halen en terug te brengen, wáár dan ook in Europa. Daarnaast regelen wij – indien u dat wenst – een vervangende en passende auto. Vraag naar de voorwaarden

Shuttle Service

Nog zo’n sprekend voorbeeld van verder gaan waar anderen ophouden. Wilt u onze showroom bezoeken en arriveert u per trein of vliegtuig? Dan halen wij u op het desbetreffende station of vliegveld persoonlijk op. Vraag naar de voorwaarden.