Partnerships

TEAM — Together Everyone Achieves More

Cars and business

Wij zijn een businessclub voor ondernemers met een bijzondere auto. Dan moet u denken aan namen als Ferrari, Porsche, Bentley of Aston Martin. Maar wij laten zeker ook snelle Audi’s (RS) en BMW’s toe (M). Alleen een mooie auto volstaat echter niet om lid te kunnen worden; we kijken zeker ook naar de ondernemer achter de auto. Genieten is bij ons de hoofdregel. Onze club telt zo’n 225 leden en kenmerkt zich door mooie (auto)tripjes in binnen en buitenland. Ook organiseren we high end Formule 1-reizen voor onze leden en diverse circuitdagen. Een lidmaatschap kost €2.475 ex btw per jaar en wordt automatsch jaarlijks vernieuwd. Dit is inclusief de nodige autotripjes en circuitdagen. Ook zin om lid te worden? Klik dan op de onderstaande

House of snobs

The House of Snobs geeft u een totaal beleving voor een hele dag shoppen.
Desiree en Robert hebben met veel succes een inmiddels bewezen concept neergezet waarin u meegenomen wordt in een beleving die alle zintuigen doen prikkelen. Van niche geuren tot exlusieve kleding, van Föhnen tot cosmetische ingrepen, van home accessoires tot high end diamanten, de beste koffie of als toet een heerlijk glas champagne aan de bar.

Deze winkel is niet in New York, Abu Dhabi, London of Amsterdam maar gewoon in Enschede. Aan het H.J. van Heekplein nummer 1.

De mensen achter de House of Snobs zijn een verzameling van de beste mensen in hun vak, wij stellen deze mensen met veel trots aan u voor onder het kopje “deelnemers” op deze site, maar natuurlijk ook in de winkel wanneer u bij ons langskomt.

Wij willen u dan ook vragen of wij u mogen meenemen in de SnoB beleving van de House of Snobs, en heeft u geen tijd dan presenteren wij u graag onze webshop www.nederveencosmetics.nl waar u alvast de mooiste geuren kunt proberen met onze unieke sample service.

OPINARI DRIVER’S ESSTENTIALS

speed addict, gas burner or petrol head has a special connection with his or her car. The car is an extension of yourself, a translation of your personality, it’s your passion, your freedom and it makes you feel part of the subculture … it’s a lifestyle.

“If you are a sports fanatic, there are plenty of brands to feel comfortable with and express your passion, but for a speed addict there were relatively little options, until now!”

More information about Driving Gloves of Opinari Driver’s Essentials

AUTOSPA LAPAIRE

In 2015 hebben VDM Cars en Autospa Lapaire de handen ineen geslagen omdat de hoge kwaliteitseisen complimentair zijn aan elkaar. Een samenwerking die onze gezamelijke klanten het gevoel van een nieuwe auto geeft, elke keer nadat ze de auto terug krijgen van een behandeling. Dit betekent dat wij ook poetsen en cleanen op de plekken waar u niet kijkt. Wij slaan niets over en laten zeker niets aan het toeval over.

Auto’s wassen, schoonmaken, poetsen, auto’s cleanen of detailen. Er zijn hier in de afgelopen jaren veel namen voor bedacht. Wij prefereren de term detailen omdat de kwaliteit in de details zit. Kwaliteit is waar wij voor staan.

Check out their Facebook  and Instagram  page for more information

ASt vriezenveen

Of het nou gaat om een geluidsinstallatie, velgenset, bodykit of de inbouw van een alarmsysteem in jouw auto. Bij AST ben je op het juiste adres. Je kunt onder andere bij ons terecht voor: audio, alarm, cruise control, parkeersensoren, camera’s maar ook kinderveiligheid, airco en poetsmiddelen. Wat je ook zoekt, wij hebben voor iedereen met een voertuig een interessant assortiment. In onze professionele werkplaats bouwen we alle producten voor je in.

AST heeft een groot maar ook breed assortiment voor de Styling & Performance van je auto. Of je nu komt voor een Akrapovic uitlaatsysteem of een set Mansory velgen, bij AST kun je het allemaal kopen.

DRYZANE

We Breathe, Love and Manufacture Exclusive Vehicles

Our passion for performance and useful daily sports cars is in 8th gear. We are your innovator, recognized passionist and specialist for manufacturing exclusive bespoke vehicles.

Our intentions for handcrafting vehicles started at a very young age. In the last few years we’ve created an online social community, together with the best building specialists in our craft worldwide.

Our biggest mission is to offer our clients the best hands-on high end bespoke handwork on the market. We start there where others intent to stop.

DRYZANE is capable of doing almost anything we “Create to Accelerate”.