Partnerships

TEAM — Together Everyone Achieves More

House of snobs

The House of Snobs geeft u een totaal beleving voor een hele dag shoppen.
Desiree en Robert hebben met veel succes een inmiddels bewezen concept neergezet waarin u meegenomen wordt in een beleving die alle zintuigen doen prikkelen. Van niche geuren tot exlusieve kleding, van Föhnen tot cosmetische ingrepen, van home accessoires tot high end diamanten, de beste koffie of als toet een heerlijk glas champagne aan de bar.

Deze winkel is niet in New York, Abu Dhabi, London of Amsterdam maar gewoon in Enschede. Aan het H.J. van Heekplein nummer 1.

De mensen achter de House of Snobs zijn een verzameling van de beste mensen in hun vak, wij stellen deze mensen met veel trots aan u voor onder het kopje “deelnemers” op deze site, maar natuurlijk ook in de winkel wanneer u bij ons langskomt.

Wij willen u dan ook vragen of wij u mogen meenemen in de SnoB beleving van de House of Snobs, en heeft u geen tijd dan presenteren wij u graag onze webshop www.nederveencosmetics.nl waar u alvast de mooiste geuren kunt proberen met onze unieke sample service.

OPINARI DRIVER’S ESSTENTIALS

speed addict, gas burner or petrol head has a special connection with his or her car. The car is an extension of yourself, a translation of your personality, it’s your passion, your freedom and it makes you feel part of the subculture … it’s a lifestyle.

“If you are a sports fanatic, there are plenty of brands to feel comfortable with and express your passion, but for a speed addict there were relatively little options, until now!”

More information about Driving Gloves of Opinari Driver’s Essentials

IAM SuperWATER

I am Superwater is natuurlijk alkaline water met een extra hoge pH waarde van 9,4. Waarom zou je alkaline water drinken? Alkaline water helpt je lichaam om haar pH waarde te balanceren tot een gezond niveau. Idealiter, heeft je lichaam een pH waarde van 7,1 tot 7,5. Niets is belangrijker dan water, omdat water met een hoge pH waarde het lichaam ontgift van al het zure voedsel dat we consumeren. Proef de frisheid en unieke zachte smaak van I am Superwater. Wij geloven dat iets goeds van binnenuit komt. Zorg daarom goed voor je lichaam en wees vooral bewust van alles wat je consumeert.

 

AUTOSPA LAPAIRE

In 2015 hebben VDM Cars en Autospa Lapaire de handen ineen geslagen omdat de hoge kwaliteitseisen complimentair zijn aan elkaar. Een samenwerking die onze gezamelijke klanten het gevoel van een nieuwe auto geeft, elke keer nadat ze de auto terug krijgen van een behandeling. Dit betekent dat wij ook poetsen en cleanen op de plekken waar u niet kijkt. Wij slaan niets over en laten zeker niets aan het toeval over.

Auto’s wassen, schoonmaken, poetsen, auto’s cleanen of detailen. Er zijn hier in de afgelopen jaren veel namen voor bedacht. Wij prefereren de term detailen omdat de kwaliteit in de details zit. Kwaliteit is waar wij voor staan.

 

ASt vriezenveen

Met ruim 25 jaar aan ervaring op het gebied van Automotive, ben je bij AST Vriezenveen op het juiste adres voor electronica, carstyling en performance. We werken dagelijks met hoge segment auto’s. Of het nu gaat om een alarmsysteem, custom autostyling of uitlaatsystemen, wij monteren het.

Voor welke producten kun je bij AST Vriezenveen terecht?

  • Alarmsystemen (origineel of after market)
  • High end uitlaatsystemen van o.a. Akrapovic en Capristo
  • Car Audio van o.a. Alpine, Gladen en JBL
  • Radardetectie van Stinger, Target BluEye en Lasertrack
  • Banden en velgen van o.a. Vossen, Mansory, OZ en BBS
  • Custom Autostyling van o.a. ABT, Mansory en Brabus

In onze ruime nette werkplaats wordt er door onze specialisten nauwkeurig gewerkt aan diverse projecten. Ben je op zoek naar advies op maat? Dan denken we graag met je mee over de mogelijkheden.

Onze winkel en werkplaats zijn gevestigd aan de Nieuwe Daarlerveenseweg 11 in Vriezenveen. Hier

verkopen we ook alle basisproducten voor je auto, camper, caravan, motor, vrachtwagen of bus van kwalitatieve merken.

CARS AND BUSINESS

Wij zijn een businessclub voor ondernemers met een bijzondere auto. Dan moet u denken aan namen als Ferrari, Porsche, Bentley of Aston Martin. Maar wij laten zeker ook snelle Audi’s (RS) en BMW’s toe (M). Alleen een mooie auto volstaat echter niet om lid te kunnen worden; we kijken zeker ook naar de ondernemer achter de auto. Genieten is bij ons de hoofdregel. Onze club telt zo’n 225 leden en kenmerkt zich door mooie (auto)tripjes in binnen en buitenland.