05-10-2016

VDM Sponsor van ‘the Ultimate Ralley’

In het weekend van 1 en 2 oktober vond de ‘the Ultimate Ralley’ plaats, georganiseerd door Bram Hoefnagels i.s.m VDM Cars. Doel van deze ralley is om autoliefhebbers kennis met elkaar te laten maken en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een mooie rit met verblijf. Startpunt van de Ralley was ‘De Swarte Ruijter’ te Holten waar de autofreaks verzamelden om kennis te maken. Via een prachtig uitgestippelde route kwamen de deelnemers begin van de middag aan op Vliegveld Weeze (Düsseldorf), waar iedereen na een hapje en een drankje kon gaan racen. Iedere deelnemer participeerde in het circuit element, behendigheids element en de dragrace.

Na een aantal heftige races op het circuit vertrok de colonne richting Düsseldorf, waar alle spectaculaire deelnemende auto’s werden gestald en geshowd voor het Hyatt Regency hotel. ’s Avonds konden de autoliefhebbers onder het genot van een heerlijk diner hun ‘car experience’ met elkaar uitwisselen en werd er tot diep in de nacht doorgepraat. De volgende ochtend werd de route vervolgd via Duisburg richting Arnhem en eindigend in Bosch en Duin. Wederom kwam een ieder op een aantal mooi ongekende plekken.

Het weekend werd afgesloten bij restaurant de Hoefslag met een diner. Wij vonden het een zeer geslaagd event met zeer interessante ‘autofreaks’!

naamloos-4048 naamloos-4249 naamloos-4463